آشپزی و تغذیه

ترفند آشپزی ساده: از چاره گوشت دیرپز و شوری برنج تا صرفه‌جویی با رشته پلویی

ترفند ساده پخت و پز: برای طبخ و تهیه هر نوع غذا ، دستور العمل و مراحل خاص. گاهی اوقات ، به هر دلیلی ، مشکلی در روند پخت و پز وجود دارد که اگر فرآوری نشود ، غذا را خراب می کند. گاهی اوقات ، اگر آشپز از برخی ترفندهای ساده آشپزی آگاهی داشته باشد ، می تواند روند کار را مدیریت کرده و از کار مجدد و اتلاف وقت جلوگیری کند. در عین حال ، تجربه و دانش آشپز از برخی غذاهای لذیذ باعث می شود که از غذا به درستی و در زمان مناسب استفاده کند و در نتیجه غذای سالم و خوشمزه ای تهیه کند.

در این مقاله چند ترفند آشپزی ساده و مفید ارائه شده است. درمان گوشت پخته دیرهنگام ، زمان افزودن چاشنی به غذا ، زمان افزودن سبزیجات به غذا ، از بین بردن طعم و بوی سوختن برنج ، از بین بردن شوری برنج ، از بین بردن بوی مرغ ، استفاده از ماکارونی برای فواید آن و صرفه جویی در مصرف برنج و همچنین زمان افزودن لیمو خشک (عمانی) در اینجا چند ترفند ساده برای پخت و پز آورده شده است که در این مقاله توضیح داده خواهد شد. استفاده از این ترفندها می تواند در روند پخت غذاهای مختلف ایرانی مانند سوپ ، خورشت ، پلو ، خورشت و تنقلات مفید باشد.


Meat Side Treat (ترفند ساده آشپزی)

هرچه دام و طیور جوانتر باشند ، می توان گوشت را سریعتر پخت. حرکت آنها همچنین در نرم کردن و پخت سریع گوشت م effectiveثر است. دام و طیور پرورش یافته در طبیعت به دلیل تحرک بیشتر و طبخ سریعتر گوشت کم چربی تری دارند. گوشت پیر معمولاً به آرامی پخته می شود. اما اگر به هر دلیلی گوشت خریداری شده شما به تأخیر افتاد ، می توانید با رعایت چند نکته زمان پخت را تا حدودی کاهش دهید:

  • گوشت را در ابتدای پخت نمک نزنید ، زیرا گوشت را تقویت کرده و دیرتر به رسیدن آن منجر می شود. ده دقیقه قبل از خاموش شدن شعله به گوشت نمک اضافه کنید.
  • برای پختن گوشت آب سرد را در قابلمه نریزید. بهتر است ابتدا آب را در قابلمه بجوشانید و سپس گوشت را درون قابلمه آب بریزید تا بپزد.
  • گوشت منجمد را بلافاصله برای پختن روی آتش قرار ندهید. بگذارید برف ذوب شود و ابتدا بافت ها نرم شوند.
  • در ابتدا نباید آب لیمو ، رب گوجه فرنگی و لیمو عمانی به گوشت اضافه شود. در پایان پخت آن را به گوشت اضافه کنید.
  • اگر هنگام پختن گوشت کمی سرکه به آن اضافه کنید ، به پخت سریع گوشت کمک می کند.
  • کیوی بافت گوشت را نرمتر کرده و سریعتر می پزد. بنابراین قبل از پخت گوشت می توانید تکه های کیوی را به خوبی روی سطح گوشت بمالید و سپس گوشت را بپزید.
بین گوشت سالم و ناسالم تفاوت قائل شوید

توجه: بره قرمز تازه به رنگ صورتی است و درخشندگی خاصی دارد. گوشت گاو تازه قرمز و کمی تیره است. گوشت بره و گوشت گاو قدیمی معمولاً تیره تر و به رنگ قهوه ای است و سطح آن مات و مات است. گوشت مرغ تازه باید به رنگ سفید یا شیری باشد. پوست مرغ باید کاملاً صاف و محکم در برابر ماهیچه ها باشد و نباید شل و شل باشد. هنگام خرید گوشت به این موارد توجه کنید.


از بین بردن طعم و بوی سوختن برنج (ترفند ساده پخت و پز)

ترفند ساده پخت و پز: از طعم و بوی سوختن برنج خلاص شوید

اگر برنج ته نشین شود ، طعم و بوی سوزاننده می دهد. چندین راه حل برای از بین بردن طعم و بوی سوختگی برنج ارائه شده است. به عنوان مثال می توانید از نان ، پیاز ، حبه قند یا حتی پنیر و آب لیمو استفاده کنید. انتخاب هر یک از این روش ها به شخص بستگی دارد. برخی از افراد ممکن است ترجیح دهند از چندین روش به طور همزمان استفاده کنند.

  • طعم و بوی برنج سوخته را با آبلیمو و پنیر از بین ببرید: یک تکه پنیر را به آبلیمو آغشته کنید و سپس آن را در یک حوله کاغذی بپیچید. یک حوله کاغذی حاوی پنیر و آب لیمو را روی برنج قرار داده و روی قابلمه را با یک کاسه بپوشانید. بعد از چند دقیقه دستمال و پنیر را جدا کنید.
  • طعم و بوی سوختن برنج را با نان از بین ببرید: یک یا چند تکه نان را روی سطح برنج قرار دهید و درب قابلمه را بگذارید. بعد از چند دقیقه نیازی به بیرون آوردن نان از برنج نیست. نان می تواند تا پایان پخت برنج در آنجا باقی بماند.
  • از بین بردن طعم و بوی برنج از سوختن با استفاده از پیاز: پیازها را پوست بگیرید و به چند قطعه برش دهید و قطعات پیاز را روی برنج قرار دهید. بعد از حدود ده دقیقه پیازها را بردارید.
  • طعم و بوی برنج سوخته را با استفاده از حبه های قند از بین ببرید: چند حبه قند را در کنار برنج سوخته قرار داده و درب قابلمه را بگذارید. بعد از چند دقیقه حبه های قند را بردارید.

شوری برنج را از بین ببرید

فرآوری غذاهای کم نمک آسان تر است ، اما حذف غذاهای حاوی نمک نسبتاً دشوارتر است. چندین راه حل برای از بین بردن شوری برنج ارائه شده است:

  • اگر برنجی که هنوز آبکش نکرده و در حال جوشیدن است نمک است ، یک سیب زمینی را پوست بگیرید و آن را در ظرف برنج قرار دهید تا نمک جذب شود.
  • اگر هنگام خشک کردن برنج متوجه شوری شدید ، برنج را با آب بیشتری بشویید تا مقداری از نمک را با آب بشویید.
  • اگر بعد از فیلتر کردن و در حین تخمیر متوجه شوری آن شدید ، دو راه پیش رو دارید: یا نمک سوپ را بپزید یا یک برنج دیگر را در ظرف جداگانه بپزید و سپس آن را با برنج نمک مخلوط کنید. اما یادتان باشد که به برنج دوم نمک اضافه نکنید. اگر مقدار برنج بدون نمک برابر با دو برابر مقدار نمک برنج باشد ، این کافی است.

صرفه جویی در مصرف برنج با رشته فرنگی: غذای مقوی و خوشمزه

ظاهراً از پلو در گذشته بیشتر استفاده می شده است اما امروزه روی سفره ایرانیان دیده نمی شود. رشته پلو همانطور که از آرد گندم تهیه می شود ، عطر و طعم مطبوعی دارد. این تخصص ها به طور سنتی یا در خانه و به صورت صنعتی تولید می شوند. رنگ سبوس از رنگ سبوس قابل مشاهده است. نخ های تیره تر حاوی سبوس بیشتری هستند و بنابراین محکم تر و مغذی تر هستند. نخ های نسبتاً سفید حاوی سبوس کمتری هستند و بنابراین حاوی مواد مغذی و مغذی کمتری هستند. اما در هر صورت ، پلو یک ماده غذایی مقوی و مفید است.

بسیاری از خورشت های برنج و غذاهای برنجی را می توان با استفاده از رشته فرنگی یا مخلوطی از برنج و رشته نیز تهیه کرد. به همین دلیل ، استفاده از رشته فرنگی به کاهش مصرف برنج و هزینه های مربوطه کمک می کند و بنابراین یک گزینه مقرون به صرفه است. همچنین ، کسانی که برنج کمتری می خورند به دلیل محدودیت هایی مانند دیابت می توانند رشته های برنج تیره را جایگزین سبوس بیشتری کنند ، زیرا آرد گندم کامل یا آرد گندم کامل به کاهش قند خون کمک می کند.


از شر بوی مرغ خلاص شوید (ترفند ساده آشپزی)

برخی از افراد به طعم و بوی مرغ پخته یا پخته حساس هستند. برای از بین بردن طعم و بوی خاص مرغ می توانید از ادویه جات و سبزیجات معطر استفاده کنید اما پیاز را نباید فراموش کرد. پیاز چه خام ، چه پخته و چه سرخ شده ، رایحه مطبوعی دارد و عطر و طعم بسیار موثری دارد. پیاز پخته شده گزینه سالم تری نسبت به پیاز سرخ شده است زیرا حاوی چربی اضافی نیست. می توانید یک پیاز بزرگ را پوست بگیرید و ورقه ورقه کنید ، یا آن را خرد کنید و بگذارید با مرغ در آب بپزد. در این حالت بوی پیاز بر طعم و رایحه خاص مرغ غلبه می کند.

با توجه به اینکه معمولاً به مرغ افزودنی هایی مانند رب گوجه فرنگی ، ادویه جات و گاهی زعفران اضافه می شود ، پیازهای پخته شده در این مواد حل می شوند و در ته ظرف یک ادویه یا سس خوشمزه ظاهر می شود. این چاشنی اگر کم چرب و کم نمک باشد ، ترکیبی مغذی و خوشمزه است که نباید دور ریخته شود.

ادویه هایی مانند زعفران و فلفل سیاه نیز در کاهش یا از بین بردن بوی مرغ و همچنین داشتن طبیعت گرم کننده و آرامش بخش نسبت به طبیعت نسبتاً سرد گوشت مرغ موثر هستند.


زمان افزودن ادویه به غذا (ترفند ساده پخت و پز)

بهترین زمان برای افزودن ادویه به غذا به نوع چاشنی بستگی دارد. ادویه جات دارای خواص و مواد مفید بسیاری هستند و برای اینکه حداکثر سود را از آنها ببرید باید در زمان مناسب به مواد غذایی اضافه شوند. به طور کلی ، اگر دمای مواد افزایش یابد ، آنها قسمت زیادی از ارزش غذایی خود را از دست می دهند. بعضی از ادویه ها اگر کمی گرم شوند ، مواد معطر بیشتری آزاد می کنند و عطر و طعم بیشتری به غذا می زنند.

  • زردچوبه را در روغن سرخ نکنید زیرا سمی است. در پایان پخت و پز می توان زردچوبه را به غذای پخته یا بخارپز اضافه کرد. اگر زردچوبه خیلی گرم باشد برخی از مواد مغذی خود را از دست می دهد.
  • زعفران را می توان در آخرین مراحل پخت به غذا افزود تا طعم و رنگ آن افزایش یابد.
  • فلفل و زنجبیل اگر کمی روی شعله برشته شوند و سپس به غذا اضافه شوند ، طعم و عطر بیشتری خواهند داشت.
  • بعضی از ادویه ها احتیاج به تفت و پخت ندارند و می توان آنها را بعد از پخت به غذا اضافه کرد. آنها شامل پودر فلفل قرمز ، پودر فلفل سیاه ، و دارچین هستند.
  • دارچین را می توان در اواخر پخت به غذا اضافه کرد ، اما اگر زودتر به غذا اضافه شود ، باعث تیره شدن غذا می شود.

به طور کلی ، هرچه غذای بیشتری با آب بیشتری گرم و پخته شود ، از بین رفتن مواد مغذی بیشتر خواهد بود. غذا را با حداقل آب ممکن بپزید. برخی از ویتامین ها و مواد مغذی ادویه در حین پخت به آب منتقل می شوند. بنابراین ، تا حد ممکن آب و غذا را از ته بشقاب نسوزید. سعی کنید غذا کم نمک و چربی باشد تا بتوانید آب و چاشنی آن را در ته بشقاب داشته باشید.


وقت آن است که سبزیجات تازه و خشک را به غذا اضافه کنیم

زمان مناسب افزودن سبزیجات به غذا به نوع سبزیجات و تازه یا خشک بودن آنها بستگی دارد.

  • بهتر است در بیست دقیقه گذشته سبزیجاتی مانند آویشن و ترخون به غذا اضافه کنید.
  • برای تهیه نان یا خمیر سبزیجات ، ابتدا باید سبزیجات به مخلوط اضافه شوند.
  • اگر غذای شما به آرامی پخته شد ، در اواخر کار سبزیجات خشک را به غذا اضافه کنید ، اما در غذاهای از قبل پخته شده مانند املت ، از همان ابتدا می توان سبزیجات خشک را به غذا اضافه کرد.
  • یک یا دو دقیقه قبل یا بعد از پخت سبزیجات تازه و ظریف مانند جعفری ، ریحان ، شوید ، گشنیز ، مرزنجوش و نعناع اضافه کنید.

بعضی از ادویه ها مانند میخک و برگ بو باید در پایان پخت و پز از غذا خارج شوند ، زیرا باعث گلودرد و حتی خفگی می شوند و طعم غذا را تلخ می کنند. به همین دلیل ، مقداری از این سبزیجات ابتدا در یک کیسه پارچه ای تمیز و بی رنگ ریخته می شوند و سپس در ظرف غذا قرار می گیرند تا در انتها به راحتی از ظرف خارج شوند.


زمان افزودن لیمو خشک (عمانی) به غذا است

توصیه می شود لیمو خشک یا لیمو عمانی را حدود 20 دقیقه قبل از پختن اضافه کنید. اگر لیمو عمانی خیلی زود به غذا اضافه شود ، کمی غذا را تلخ می کند و اگر خیلی دیر اضافه شود ، ترشی و طعم آن آنطور که باید به غذا منتقل نمی شود.


توضیحات: تصویر ابتدای مقاله از پایگاه داده Rosteran است

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا