آشپزی و تغذیه

خواص شیر و عسل | ۶ خاصیت معجون شیر و عسل که نمی‌دانید

عسل و شیر هم غذاهایی هستند که ارزش غذایی بالایی دارند. مخلوط عسل و شیر ترکیبات شگفت انگیزی را ایجاد می کند که فواید زیادی برای سلامتی دارد و در درمان برخی بیماری ها نیز استفاده می شود.

خواص شیر و عسل

در اینجا برخی از مهمترین مزایای این فرمول معجزه آسا آورده شده است:

1- به تنظیم خواب کمک می کند

خوردن مخلوطی از عسل و شیر گرم قبل از خواب به خواب راحت کمک می کند. در واقع ، مطالعات نشان می دهد که هر دو عسل و شیر در بهبود خواب نقش دارند و مصرف آنها با هم اثرات یکدیگر را افزایش می دهد.

با افزایش سطح انسولین ، عسل و شیر می توانند سطح سروتونین ، انتقال دهنده عصبی در مغز را افزایش دهند. سروتونین همچنین با تبدیل خواب به ملاتونین ، خواب را تنظیم می کند.

2- کاهش خطر پوکی استخوان

شیر سرشار از کلسیم است و نقش مهمی در سلامت استخوان دارد. تحقیقات نشان می دهد که عسل حاوی آنزیم هایی است که مصرف آن با شیر باعث جذب کلسیم در استخوان ها می شود و خطر پوکی استخوان و شکستگی را کاهش می دهد. عسل همچنین با خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی از سلامت استخوان ها محافظت می کند.

3- به درمان یبوست کمک می کند

یکی دیگر از خواص این نوشیدنی کمک به درمان یبوست است. مصرف شیر گرم می تواند حرکات روده را افزایش داده و به دفع کمک کند. عسل همچنین حاوی آنزیم هایی است که می توانند حرکت روده را بهبود بخشند و در از بین بردن باکتری هایی که ممکن است در حرکت روده تداخل ایجاد کنند موثر است (مانند استافیلوکوک).

4- کمک به سلامت پوست و مو

عسل و شیر حاوی اسیدهای آمینه ، ویتامین ها و مواد معدنی هستند که برای پوست و مو مفید هستند ، زیرا خوردن آنها به صورت موضعی به مرطوب سازی پوست ، تمیز کردن آن ، کند کردن روند پیری پوست و کاهش چین و چروک های پوست کمک می کند.

5- بهبود عملکرد دستگاه گوارش

مصرف عسل و شیر به طور قابل توجهی عملکرد دستگاه گوارش را بهبود می بخشد. خواص ضد باکتری و آنتی اکسیدانی این نوشیدنی باعث از بین رفتن باکتری های مضر در معده و سرکوب عفونت های دستگاه گوارش می شود. همچنین باعث تعادل فلور باکتریایی روده می شود و به سیستم گوارش کمک می کند تا در صورت بروز التهاب سریعتر بهبود یابد.

6- به بهبود بیماری های قلبی و کاهش فشار خون کمک کنید

این نوشیدنی همچنین برای بیماری های قلبی و کاهش فشار خون مفید است. مطالعات نشان می دهد که هر دو عسل و شیر می توانند کلسترول بد خون را کاهش دهند. از طرف دیگر ، پتاسیم موجود در شیر به کاهش فشار خون کمک می کند و مصرف این نوشیدنی ضد التهاب می تواند عواملی را که در بیماری های قلبی نقش دارند کاهش دهد.

هنگام استفاده از این دارو ، به چهار نکته زیر توجه کنید:

نکته 1: اگرچه نوشیدنی های عسل و شیر خواص درمانی زیادی دارند ، افرادی که به لاکتوز تحمل نمی کنند نمی توانند از این نوشیدنی استفاده کنند.

نکته 2: حرارت دادن عسل در دمای بالا می تواند منجر به تشکیل زنجیره ای از مواد به نام هیدروکسی متیل فورفورال شود که برای سلامتی مضر است.

نکته 3: از تهیه این نوشیدنی برای کودکان زیر دو سال خودداری کنید ، زیرا عسل حاوی باکتری هایی است که ممکن است باعث مسمومیت غذایی در کودکان زیر یک سال شود.

نکته 4: این نوشیدنی حاوی قند و کالری است و مصرف زیاد آن می تواند باعث چاقی شود اما استفاده متعادل از آن مشکلی ایجاد نمی کند.

برای استفاده از این خواص استفاده از عسل کاملاً طبیعی و خام برای تهیه این مخلوط ضروری است. هیچ عسل مغذی یا تقلبی نمی تواند چنین تأثیراتی بر روی بدن بگذارد. برای خرید عسل طبیعی روی لینک زیر کلیک کنید.

منابع:

healthline.com

ncbi.nlm.nih.gov

تمام شده

تقویم 5.00 از 5

170،000 به یک مرد

100٪ طبیعی و خام
طعم و عطر عالی
منطقه برداشت: گاماسیاب
محتوای ساکارز: حدود 2.87 درصد
محتوای پرولین: 450
رنگ: زرد تیره
تراکم: میانگین
طبیعت: داغ
وزن خالص: 900 گرم
نام زنبوردار: بهزاد فرهمند
تضمین کیفیت + بازپرداخت
تخفیف گروه عسل

تقویم 3.33 از 5

180،000 به یک مرد

100٪ طبیعی و خام
طعم خاص و تند
منطقه برداشت: همدان
محتوای ساکارز: 1.7 درصد
محتوای پرولین: 453
رنگ: قهوه ای تیره
تراکم: سفت و ضخیم
طبیعت: داغ
وزن خالص: 900 گرم
نام زنبوردار: آقای علی سلیمان زاده
تضمین کیفیت + بازپرداخت
تخفیف گروه عسل

تقویم 5.00 از 5

170،000 به یک مرد

100٪ طبیعی و خام
طعم و بوی بسیار خوبی دارد
منطقه برداشت: کازرون
محتوای ساکارز: 1.45 درصد
محتوای پرولین: 564
رنگ: قرمز تیره
تراکم: متوسط ​​تا ضخیم
طبیعت: شگفت آور
وزن خالص: 900 گرم
نام زنبوردار: کیانوش شریفی
تضمین کیفیت + بازپرداخت
تخفیف گروه عسل

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا