آشپزی و تغذیه

طرز تهیه خورشت خلال کرمانشاهی

اگر به غذاهای سنتی و اصیل ایرانی علاقه دارید ، احتمالاً نام فیله خورشت را زیاد شنیده اید. سوپ خلال شده یکی از غذاهای اصیل محلی و مجلسی کرمانشاه است ، بسیار خوشمزه و مقوی است و طرفداران زیادی دارد. توصیه می کنیم طرز تهیه این سوپ را بیاموزید تا بتوانید یکبار طعم بی نظیر این سوپ اصلی را تجربه کنید. برای تهیه آبگوشت خوشمزه با ما همراه باشید.

عناصر:

ران گوشت گاو 500 گرم
خلال بادام 200 گرم
بربری سیاه 1 فنجان (می تواند کمتر باشد)
لیمو عمانی 5 عدد
خرید روغن حیوانی کرمانشاهی به صورت آنلاین به همان اندازه که شما می خواهید
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
گوسفندها آب می ریزند 1 فنجان
پیاز میانگین شماره یک
خرید اینترنتی زعفران تخمیر شده 1 قاشق غذاخوری
پودر هل و دارچین هر کدام 1/2 قاشق چایخوری
فروشگاه اینترنتی رز 1/2 قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
برنج ایرانی به مقدار لازم

نحوه تهیه:

  1. برش های بادام را یک ساعت قبل در آب ولرم و ½ قاشق غذاخوری گلاب خیس کنید تا نرم شوند.
  2. پیاز خرد شده را در روغن حیوانی سرخ کنید تا طلایی و نرم شود و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید.
  3. گوشت را به قطعات کوچک خرد کرده و در روغن حیوانی تفت دهید تا آب گوشت به دست آید ، سپس پیازها را اضافه کنید.
  4. نصف آب را به قابلمه اضافه کنید و آب قلم را در آن بریزید. وقتی آب به جوش آمد ، تکه های بادام را اضافه کنید.
  5. رب گوجه فرنگی را در روغن مایع و کمی روغن حیوانی در ماهیتابه جداگانه سرخ کنید تا خمیر خام و کمی تیره رنگ شود.
  6. لیمو عمانی را چنگال زده و حدود یک چهارم در قابلمه ای جداگانه بجوشانید تا تلخی لیمو عمانی از بین برود.
  7. زرشک سیاه تمیز شده را حدود یک چهارم در آب خیس کنید تا سیاهی زرشک از بین برود و جداگانه سرخ کنید.
  8. وقتی گوشت و بادام پخت (حدود دو ساعت و نیم طول می کشد) رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و اجازه دهید سوپ خوب جا بیفتد.
  9. سپس لیمو عمانی ، زرشک سیاه ، هل ، دارچین ، زعفران و گلاب را اضافه کنید و دمای گاز را بسیار کم کنید و اجازه دهید خورش روغن را اضافه کند.

شکی نیست که این سوپ از برش اصلی کرمانشاهی به همراه برنج ایرانی خوب پخته ، خوشمزه تر خواهد بود. برای پخت برنج می توانید مقاله طرز تهیه برنج آبکش شده یا برنج گربه را مطالعه کنید.

پای سفالی: حتماً در مراحل پایانی و پس از تخمگذار سوپ ، رب گوجه فرنگی اضافه کنید. در غیر این صورت ، گوشت سفت می ماند.

نکته: مقدار روغن ، زرشک و زردچوبه که استفاده می کنید تا حدودی به سلیقه شما بستگی دارد. بنابراین می توانید مقدار این سه ماده موجود در سوپ را کمی تغییر دهید.

من لوگو را می فهمم

صفحه در کام فود

آشپز

بهترین دستور العمل ها از ماهرترین سرآشپزها و دانش شگفت انگیز در زمینه غذا

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا