آشپزی و تغذیه

چای و عسل و خواص آن

مطمئناً چای یکی از محبوب ترین نوشیدنی ها در جهان ، به ویژه در ایران است. مصرف چای با قندهای ساده مانند قند و شکر در طول زمان باعث طعم شیرین در افراد می شود و خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهد. بنابراین انتخاب جایگزین برای قندهای ساده ضروری است.

عسل یک شیرین کننده طبیعی است که زنبورهای عسل از طریق یک سری فرآیندهای کهیر تولید می کنند. هر قاشق غذاخوری (21 گرم) عسل طبیعی حاوی 64 کالری و 17 گرم قند است. مطالعات نشان می دهد جایگزینی عسل با قندهای ساده می تواند فواید زیادی برای سلامتی داشته باشد.

خواص چای و عسل

چای بخشی جدایی ناپذیر از رژیم های غذایی بسیاری از افراد است. از آنجا که بیشتر افراد از قندهای ساده و ترکیبات شیرین مانند شکلات برای شیرین سازی چای خود استفاده می کنند ، یک جایگزین شیرین کننده طبیعی و خوشمزه می تواند اثرات منفی قند خون بالا (البته) در صورت مصرف متعادل را کاهش دهد یا حتی از آن بهره مند شود.

1. به کنترل قند خون کمک می کند

ترکیب چای و عسل برای دیابتی ها مناسب تر از چای و شکر است زیرا مطالعات نشان داده است که چای حاوی ترکیباتی مانند کاتچین است که به افزایش عملکرد انسولین به عنوان هورمونی که قند خون را کنترل می کند کمک می کند. از طرف دیگر ، عسل علاوه بر اینکه جز component قند است ، حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی و مواد معدنی است و قند خون را کمتر از قند ساده افزایش می دهد. با این حال ، باید از آن اجتناب شود.

2- از بدن در برابر استرس اکسیداتیو محافظت کنید

چای سرشار از ترکیبات آنتی اکسیدانی مانند کاتچین ، تئافلاوین و تروپیژن است. عسل همچنین حاوی فلاونوئیدها و پلی فنول ها است. این ترکیبات آنتی اکسیدان از بدن در برابر استرس اکسیداتیو محافظت کرده و سلامت کلی بدن را تقویت می کنند.

3- کاهش خطر بیماری های قلبی

فلاونوئیدها یکی از ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در چای و عسل است. مطالعات نشان داده است که این ترکیبات سطح تری گلیسیرید و کلسترول را در خون کاهش می دهند. نتایج یک مطالعه نشان داد که نوشیدن چای بیماری قلبی را 11٪ کاهش می دهد.

چای و عسل

4- کمک به سلامت روده

یکی دیگر از فواید این نوشیدنی سالم کمک به سلامت روده است. باکتری ها در داخل روده انسان زندگی می کنند و برای سیستم ایمنی بدن مفید هستند. مطالعات نشان داده است که نوع باکتریهای روده می تواند در برخی بیماریهای مزمن مانند بیماری التهابی روده ، دیابت نوع 2 ، بیماریهای قلبی عروقی ، چاقی و سرطان نقش مهمی داشته باشد. پلی فنول های موجود در چای و عسل باعث رشد باکتری های مفید در سیستم گوارش می شوند و به سلامت روده کمک می کنند. از طرف دیگر ، خواص ضد میکروبی و ضد باکتریایی عسل و چای میکروب ها و باکتری های بیماری زا را از بین می برد و برای سلامت بدن ، به ویژه روده ها مفید است.

5- به کنترل فشار خون کمک می کند

فشار خون بالا یک بیماری بسیار شایع در جهان است و تقریباً یک میلیارد نفر در جهان به آن مبتلا هستند. کنترل نشده این بیماری می تواند منجر به نارسایی کلیه ، حملات قلبی ، از دست دادن بینایی و سکته شود. یک مطالعه نشان داد که گروه چای فشار خون سیستولیک و دیاستولیک پایین تری نسبت به گروه غیر چای دارد. ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در عسل نیز می تواند به کاهش فشار خون کمک کند. به نظر می رسد ترکیب چای و عسل برای کنترل فشار خون مفید باشد ، اما تحقیقات بیشتری لازم است.

6- سلولهای مغز را تقویت کرده و حافظه را بهبود می بخشد

ترکیب چای و عسل همچنین می تواند برای افزایش تمرکز ، هوشیاری و بهبود حافظه مفید باشد. در واقع ، چای حاوی ترکیباتی مانند کافئین و لوتئین است که می تواند هوشیاری و تمرکز را افزایش دهد و انرژی بیشتری نسبت به سایر نوشیدنی های کافئین دار فراهم کند. عسل همچنین باعث تقویت سلول های مغزی و بهبود حافظه می شود.

7- کاهش خطر ابتلا به سرطان

این نوشیدنی غنی از ترکیبات آنتی اکسیدانی می تواند بدن را از آسیب رادیکال های آزاد محافظت کرده و از تقسیم و تمایز سلول های سرطانی جلوگیری کند. یک مطالعه نشان داد که مصرف چای و عسل می تواند از شیوع تومورهای پستان وابسته به هورمون جلوگیری کند.

نتیجه:

1- مخلوط چای و عسل یک نوشیدنی شیرین و طبیعی است و فواید زیادی دارد. اما برخی از خواص آن نیاز به بررسی بیشتر دارد.

2- افزودن عسل به چای داغ آنزیم های موجود در عسل را از بین می برد و ممکن است باعث عوارض طولانی مدت دستگاه گوارش شود. برای جلوگیری از این عارضه ، عسل را به چای ولرم اضافه کنید.

3- عسل سرشار از قند و کالری است و افرادی که قند خون بالایی دارند باید توجه داشته باشند که عسل طبیعی دلیل بر مصرف تصادفی آن در هنگام اشتیاق به قند نیست.

4- برای اینکه این مخلوط بیشترین تأثیر را داشته باشد ، بهتر است از چای و عسل طبیعی و خوب برای تهیه آن استفاده کنید. در این حالت ، دو نکته زیر را در نظر بگیرید:

در بین انواع چای ، چای ایرانی به سه دلیل بهترین است: 1. استفاده نکردن از هرگونه سموم شیمیایی برای تولید چای ایرانی 2. عدم استفاده از هیچ گونه افزودنی شیمیایی برای افزایش عطر و طعم چای ایرانی. تولیدکنندگان چای و افرادی که در صنعت چای کار می کنند برای خرید چای معتبر و مرغوب ایرانی روی لینک زیر کلیک کنید.

چای درجه یک ایرانی را در دورکام بخرید

عسل اگر طبیعی و خام باشد خوب است. تنها راه تشخیص عسل طبیعی و خام ، آزمایش آن در آزمایشگاه است ، سایر روشهای معمول شناسایی عسل غیر معتبر و علمی است. این کار قبل از فروش باید توسط فروشنده عسل انجام شود. ما در دراکام قبل از فروش همه عسل های خود را آزمایش می کنیم و پس از اطمینان از کیفیت عسل ، آن را به دست مشتریان می رسانیم. برای خرید عسل طبیعی درجه یک می توانید روی لینک زیر کلیک کنید.

عسل طبیعی را در کمام تماشا کنید

منابع:

hindawi.com

tandfonline.com

تقویم 3.33 از 5

195000 به یک مرد

100٪ طبیعی و خام
طعم خاص و تند
منطقه برداشت: همدان
محتوای ساکارز: 1.7 درصد
محتوای پرولین: 453
رنگ: قهوه ای تیره
تراکم: روانشناسی
طبیعت: داغ
وزن خالص: 900 گرم
نام زنبوردار: آقای علی سلیمان زاده
تضمین کیفیت + بازپرداخت
تخفیف گروه عسل

تقویم 4.50 از 5

65000 به یک مرد

چای ایرانی Rabea Premium 1400
پرمصرف ترین چای ایرانی استهلاك
برگها متوسط ​​و کمی پیچیده است
مزه قابض و دلپذیر
عطر خوب
رنگ آمیزی بسیار خوب
فاقد هرگونه افزودنی است
زمان دم کشیدن: 15 دقیقه
بهترین زمان استفاده: 18 ماه پس از تولید

تمام شده

تقویم 5.00 از 5

180،000 به یک مرد

100٪ طبیعی و خام
طعم و بوی بسیار خوبی دارد
منطقه برداشت: کازرون
محتوای ساکارز: 1.45 درصد
محتوای پرولین: 564
رنگ: قرمز تیره
تراکم: متوسط ​​تا ضخیم
طبیعت: شگفت آور
وزن خالص: 900 گرم
نام زنبوردار: آقای کیانوش شریفی
تضمین کیفیت + بازپرداخت
تخفیف گروه عسل

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا